Over Saskia Gras

Online advertentiespecialist

Wie is Saskia?

Om te beginnen sta ik niet graag in de schijnwerpers, dus over mezelf vertellen is een tikkie uit mijn comfortzone. Maar jij wilt natuurlijk graag weten met wie je te maken hebt, dus daar gaan we…

Ik ben Saskia Gras, sinds 2019 freelance online marketeer. Mijn specialisme is online adverteren op Instagram, Facebook en LinkedIn. Dit doe ik vanuit mijn woonplaats Steenwijkerwold, waar ik woon met mijn gezin. Geboren en getogen in deze streek en na een aantal zijstapjes (nationaal en internationaal) toch weer hier terecht gekomen. Heerlijk vrij, in een rustige omgeving waar ik mij echt op mijn plek voel.

Een klein stukje achtergrond

Ik heb de HEAO afgerond, werkte bijna een jaar bij een verzekeringsmaatschappij en ging toen op wereldreis! Daarna werd ik opleidingsadviseur bij Frieslandbank. Na een overname was het tijd voor een nieuw begin en volgde ik een opleiding aan de Academie voor Virtueel Professionals. Hier ontdekte ik dat online adverteren me heel goed lag. Het pragmatische denken en doen pasten me als een jas! Hier besloot ik me dus verder in te verdiepen en voìla, een paar maanden later begon ik voor mezelf!

Saskia Gras | online advertentiespecialist

Vrijheid

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin en vrienden. Gewoon kletsen, lekker eten en drinken of een flinke wandeling. I love it! In de zomer ga ik er met mijn gezin altijd even helemaal tussenuit, lekker back-to-basic met de tent. Die vrijheid is voor mij ontzettend belangrijk; ook als ondernemer. Eigen keuzes maken, werk en leven inrichten zoals ik het zelf wil. Mijn klanten – creatieve ondernemers – hebben datzelfde verlangen naar vrijheid. En daar kan ik een mooie bijdrage aan leveren, want door hen te helpen moeiteloos een constante stroom van leads te genereren, houden zij tijd over voor wat ze belangrijk vinden.

‘Dat is nou typisch Saskia’

Nuchtere noordeling, lekker praktisch ingesteld en to-the-point.

Een hekel aan schoonmaken en regels (maar soms moet je je daar aan houden).

Het liefst drink ik de hele dag thee mét melk (‘baby thee’ volgens mijn vrienden).

Doet aan sporten (oké, omdat het moet. Als hier ooit nog een oplossing voor wordt uitgevonden… let me know!)

Gek op vakanties, met mijn gezin maar ook met vrienden.

Parachute springen en Patagonië bezoeken staan hoog op mijn bucketlist!

Mijn motto’s zijn: ‘Later is nu’ en ‘Live a life you will remember’

Saskia Gras | online advertentiespecialist

Virtueel een bakkie doen?

Ben je benieuwd hoe ik jou als creatieve professional kan helpen bij het laten groeien van je bedrijf? Laat het me weten! Maken we virtueel kennis met een bak koffie of thee (die moet je dan wel even zelf zetten hè?). Tot snel!

“Een paar jaar geleden kwam ik met Saskia in contact. Ik wilde met mijn bedrijf online beter zichtbaar worden, meer online klanten krijgen en mijn e-mailbestand uitbreiden. Onder andere door het organiseren van online challenges. Maar hoe pak je zoiets aan? Hoe bereik je de juiste doelgroep en hoe werkt dat met die advertenties? Saskia heeft dat voor mij opgepakt.

En de uitkomst wat overweldigend! Een enorme schare deelnemers aan de challenges en daardoor nieuwe klanten voor mijn online cursus. Daarnaast is mijn e-maillijst (en daarmee mijn bereik) enorm gegroeid. Met een klein budget wist zij een advertentiestrategie neer te zetten die werkte!

Saskia is ook gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken. Nuchter, to the point en niet bang om haar mening te geven. Ze houdt de boel goed in de gaten en draait aan de knoppen als dat nodig is. Ze laat zich niet snel gek maken en denkt met je mee.

Online advertenties zijn een expertise. Je moet écht weten wat je doet om daar optimaal gebruik van te maken en geen geld weg te gooien. Laat dit onderdeel van het ondernemen met een gerust hart aan Saskia over. Het levert je niet alleen tijd op, maar ook meer klanten!"

Janou Zoet - Foonfoto.nl