Online adverteren, hoe werkt het?

Zo gaan we aan de slag met jouw online advertenties

Ben jij een super creatieve en succesvolle pro op het gebied van bijvoorbeeld fotografie, tekstschrijven, voeding of lifestyle? En moet je jezelf bijna in tweeën splitsen om genoeg tijd en kennis vrij te maken om te kunnen groeien met je onderneming? Met mijn online advertentie aanpak werken we samen aan jouw online zichtbaarheid en leadgeneratie. Volgens een duidelijke werkwijze en structuur.

Ik ben jouw dashboard

Ik creëer overzicht en zorg dat er voortdurend inzicht in de resultaten is. Hierdoor zie ik precies welke optimalisatiekansen er voor je advertenties liggen, en aan welke knoppen we moeten draaien. Een kleine aanpassing kan namelijk al voor groot resultaat zorgen.

Ik ben jouw gaspedaal en je rem

Net zoals veel creatieve ondernemers ben je misschien wat overenthousiast wat betreft zaken die niet zoveel opleveren, en vind je de wél effectieve acties maar saai. Samen maken we het onderscheid tussen wat voor je werkt en wat niet, daar ligt je focus op en daar geven we gas op!

Saskia Gras | online advertentiespecialist

Viermaandentraject voor online zichtbaarheid en leadgeneratie

Om uit te vinden welke advertentiestrategie werkt en welke niet, is het belangrijk dat we minimaal vier maanden samenwerken. Zo ziet dat er voor jou uit:

1 - CHECK

We maken kennis, ik maak de nodige koppelingen en voer een accountscan uit. Het streven is om dit in de eerste twee weken af te ronden.

2 - START

Aan de slag! We bespreken je doelgroep, je doel en het benodigde budget voor een gepersonaliseerde advertentiestrategie.

3 - BOUW

Nu bundelen pas écht onze krachten. Jouw creatieve content en mijn skills komen hier samen en je advertentiecampagne gaat live!

4 - MEET

Zo, de basis is gelegd en nu ga ik monitoren, meten en bijsturen. Natuurlijk deel ik updates met je en we sturen bij waar nodig.

5 - VIER

We evalueren wat er de afgelopen vier maanden is gebeurd en zetten nieuwe actiepunten op de agenda. Enne, we vieren natuurlijk ook de behaalde successen!

Virtueel een bakkie doen?

Ben je benieuwd hoe ik jou als creatieve professional kan helpen bij het laten groeien van je bedrijf? Laat het me weten! Maken we virtueel kennis met een bak koffie of thee (die moet je dan wel even zelf zetten hè?). Tot snel!